Home Новини сучасних технологій Перший планшет від Redmi отримує сертифікацію. Відома ціна

Перший планшет від Redmi отримує сертифікацію. Відома ціна

0

Перший планшет від Redmi, запуск якого очікується найближчим часом, отримує сертифікацію Bluetooth SIG. Ймовірною датою запуску Redmi Pad може стати 4 жовтня. Що нам відомо про новий пристрій?

Номер моделі планшет отримав 22081283G та буде поставлятись із MIUI 13+. Досить цікава оболонка, деталі якої поки нам невідомі, тобто невідомо, які можливості вона нам принесе. Також Redmi Pad отримає підключення Bluetooth 5.3. Розмір екрану буде 10,61 дюйма з роздільною здатністю 2000 x 1200 пікселів. Сам дисплей буде LCD з яскравістю 400 ніт та частотою оновлення 90 Гц.

Redmi Pad працюватиме на процесорі MediaTek Helio G99. Отримає акумулятор ємністю 8000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Камери тут як основна, так і фронтальна будуть на 8 Мп.

Доступний планшет до покупки буде у трьох варіантах – сірому, зеленому та золотому. Ціна на європейському ринку становитиме близько 250 євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version