Home Новини сучасних технологій Представлено Xiaomi Civi 2 з подвійною селфі камерою. Відомі ціни

Представлено Xiaomi Civi 2 з подвійною селфі камерою. Відомі ціни

0

Після довгих очікувань та витоку інформації про новий смартфон компанії Xiaomi, Civi 2 представлено на китайському ринку з подвійною селфі камерою та іншими цікавими характеристиками. Детально оглядаємо далі.

Дизайн смартфона досить цікавий. Його передня частина отримала вирізи для камери у вигляді таблеток. Задня частина отримала невеликий прямокутний острівок де розмістився блок із основними камерами та світлодіодний ліхтарик. Усі датчики розділені лініями, а сама задня частина отримала «хвилястий» дизайн.

Телефон досить легкий, його вага становить 171,8 грам. Доступний телефон у чорному, синьому та рожевому варіантах. А також в унікальному дизайні в стилі Hello Kitty.

Дисплей у Xiaomi Civi 2 розміром 6,55 дюймів, OLED з роздільною здатністю FHD+ (2400 х 1080). Частота оновлення 120 Гц, яскравість  800 ніт, а частота дискретизації 240 Гц. Захист дисплей отримав Corning Gorilla Glass 5.

Працює смартфон на чіпсеті від Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1. Операційна система Android 13 з оболонкою MIUI 13. Фронтальна камера, як ми зазначали вище, подвійна із 32-мегапіксельними датчиками. Основний датчик обладнаний автофокусом, а інший являється ультрашироким. В функціоналі камер є багато додаткових функцій. Основна камера складається з 50-мегапіскельного датчика Sony IMX766 з підтримкою OIS, 20-мегапісельного Sony IMX376K та 2-мегапіксельного GalaxyCore GC02M1.

Акумулятор в Civi 2 ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Тепер стосовно цін. Вони залежать від конфігурації пам’яті. Зокрема, варіант із 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої коштуватиме близько 335 дол. Варіант із 8 Гб вбудованої та 256 Гб внутрішньої – 350 дол. А варіант 12 Гб / 256 Гб коштуватиме близько 390 дол. Також зазначимо, що для міжнародного ринку може змінитись назва пристрою, ймовірно це буде Xiaomi 12 Lite NE.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version