Home Новини сучасних технологій Перший смартфон з попередньо встановленою Android 11 вийде цього місяця

Перший смартфон з попередньо встановленою Android 11 вийде цього місяця

0
Перший смартфон з попередньо встановленою Android 11 вийде цього місяця

Сьогодні ми дізналися, що перший смартфон з попередньо встановленою Android 11 вийде цього місяця. Цим смартфоном став Vivo V20. Незважаючи на те, що компанія Google вже представила смартфони Pixel 4a 5G і Pixel 5, які повинні поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android, їх надходження в продаж очікується тільки в листопаді цього року.

Раніше Vivo опублікувала прес-реліз, в якому говорилося першим смартфоном з попередньо встановленою Android 11 стане Vivo V20. Тепер же виробник підтвердив, що вихід цього смартфона запланований на 13 жовтня цього року.

Смартфон Vivo V20 побудований на базі однкорістальной системи Snapdragon SoC, він поставляється з 8 ГБ оперативної пам'яті і флеш-пам'яттю об'ємом 128 ГБ. Саме він буде першим смартфоном на ринку, який з коробки отримає Android 11. Також Vivo V20 оснащений 6,44-дюймовим дисплеєм AMOLED дозволом FullHD + з 44-мегапіксельною селфі-камерою. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8 і 2 Мп. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4000 мА • год, який підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт.

Рекомендуємо: Відбувся Запуск Смартфона Vivo V20 SE.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version