Home Новини сучасних технологій Pinduoduo натякають на реліз iPhone 12 цього тижня

Pinduoduo натякають на реліз iPhone 12 цього тижня

0

Як відомо, компанія Apple запланувала презентацію на 15 вересня. Як раніше повідомлялося, Apple покаже нам нові версії Apple Watch та iPad, та ще деякі продукти. Також повідомлялося, що на презентації не буде показано Apple iPhone 12. Сьогодні ж надійшла цікава інформація, Pinduoduo натякають на реліз iPhone 12 цього тижня, а точніше 16 вересня (середа).

Pinduoduo натякають на реліз iPhone 12 цього тижня

Вони стверджують, що продажі на території Китаю розпочнуться 16 вересня. Інформацію Pinduoduo ми ставимо під сумнів, оскільки в Apple повідомляли, що продажі розпочнуться “через декілька тижнів після презентації”. Тобто нам варто очікувати, що попереднє замовлення iPhone 12 розпочнеться не раніше ніж на початку – в середині жовтня, а поставки перших смартфонів відбудуться тільки через тиждень від попереднього замовлення. А от реліз версії Pro взагалі запланований на листопад.

Зараз нам залишається очікувати на 15 вересня, де нам покажуть Apple Watch Series 6, новий iPad, новий Apple TV, HomePod, AirTags та навушники AirPod Studio.

Ну а потім, очікуємо на 16 вересня і перевіримо інформацію від Pinduoduo.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version