Home Новини сучасних технологій Realme готує до релізу смарт-годинники Watch S і Watch S Pro

Realme готує до релізу смарт-годинники Watch S і Watch S Pro

0

Сьогодні надійшла інформація, що Realme готує до релізу смарт-годинники Watch S і Watch S Pro. Раніше вже було представлено Realme Watch.

Realme готує до релізу смарт-годинники Watch S і Watch S Pro

Обидва пристрої отримали сертифікати NEMKO. Додатково, смарт -годинник Watch S був сертифікований SIRIM. Дякуючи даній сертифікації, стало відомо, що Pro версія розумного годинника отримала акумулятор на 390 мАг.

Також, нещодавно, Realme Watch S був помічений на FCC, де було розкрито деякі деталі про нього. Там було розкрито, що Watch S отримає круглий циферблат розміром 1,39 дюйма та матиме сенсорну AMOLED панель з роздільною здатністю 454 x 454 пікселів.

Відомо, що він буде оснащений підтримкою відстеження кроків, відстані та калорій з автоматичною ідентифікацією для ходьби та бігу. Також присутній динамічний моніторинг серцебиття, контроль сну та датчик SpO2. Інші характеристики ще не розкриваються, але в найближчий час Realme їх розкриють. Дата релізу також не розкривається.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version