Home Новини сучасних технологій Планшет Lenovo Yoga X отримав нові функції

Планшет Lenovo Yoga X отримав нові функції

0

Компанія Lenovo достатньо різностороння компанія і має в наявності достатньо обширний асортимент продукції. Сьогодні надійшла інформація, що планшет Lenovo Yoga X отримав нові функції.

Згідно інформації, яку отримали і якою поділилися XDA Developers, новий планшет Yoga X описується як “другий екранний UX каркас”.

Планшет Lenovo Yoga X отримав нові функції

За їх словами, планшет від Lenovo може використовуватися як вторинний дисплей для інших пристроїв. До таких пристроїв можна віднести ПК, ноутбуки, смартфони, або ж інші планшети. Для того щоб переводити планшет у вторинний екран, достатньо використати порт micro-HDMI.
Коли планшет підключений до ПК або іншого пристрою, його власна OC Android буде заблокована для відображення вмісту з іншого пристрою. В такому режимі будуть функціонувати тільки кнопки гучності. На самому дисплеї буде можливість тільки керувати налаштуваннями дисплею, тобто можна налаштувати яскравість, потужність.

На даний момент, про майбутній планшет відомо мало і відома тільки його візуалізація, якою поділився Evan Blas.

Рекомендуємо: Nokia Подала Позов Проти Lenovo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version