Home Новини сучасних технологій Планшет Samsung Galaxy Tab S7 отримав НЕ швидку зарядку

Планшет Samsung Galaxy Tab S7 отримав НЕ швидку зарядку

0

Раніше ми повідомляли, що Samsung готується до презентації Unpacked, де буде показано багато новинок. Сьогодні ж, планшет Samsung Galaxy Tab S7 отримав НЕ швидку зарядку. Така інформація надійшла від 3С, які сертифікували планшет.

Планшет Samsung Galaxy Tab S7 отримав НЕшвидку зарядку

Згідно наданих сертифікацій, преміальний планшет від Samsung отримає швидку зарядку тільки на 15Вт. А така “швидка” зарядка була швидкою декілька років тому і вона ніяк не підходить для преміального продукту. Якщо ж врахувати, що планшет буде живитися від акумулятора на 9800 мАг (дані з Geekbench), то взагалі невідомо, скільки часу займе його повна зарядка.

Дана зарядка, EP-TA200, нічим не відрізняється від тої, яка постачалася з Galaxy S6. На даний момент, є ймовірність, хоч і не велика, що в кінцевому результаті, Samsung змінить зарядку на більш швидшу. Якщо таке дійсно станеться, то Tab S7+ може постачатися з такою зарядкою.

Офіційно, реліз Samsung Galaxy Tab S7 запланований на 5 серпня, де його презентують поряд з Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Note 20 та іншими.

Рекомендуємо: Samsung анонсував платіжну систему Pay Card.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version