Home Новини сучасних технологій Poco випустили смартфон, який знищить всіх у бюджетному сегменті

Poco випустили смартфон, який знищить всіх у бюджетному сегменті

0

Компанія Xiaomi випускає неймовірну кількість смартфонів, як під своїм брендом, так і під суббрендами Redmi, Poco та Black Shark. В цілому, під цими суббрендами випускаються різні смартфони, які повинні охопити максимальну кількість потенційних покупців. Сьогоднішня новина якраз для тих, хто шукає дешевий і потужний смартфон, оскільки Poco випустить смартфон, який знищить всіх у бюджетному сегменті.

Мова зараз піде про останню новинку компанії - Poco X4. Компанія вже найближчим часом повинна його презентувати, але дивлячись на його характеристики та зовнішній вигляд, стає зрозумілим, що це буде майбутній хіт продажів.

Декілька слів про сам смартфон. За інформацією, відомою нам, Poco X4 отримає такий же пластиковий корпус, як і в попередніх моделях X. Зміни відбудуться саме в блоці камер, оскільки зараз вони не будуть розміщуватися в центрі, а будуть зміщені в ліву сторону, як в смартфонах Redmi. Про логотип Poco на всю кришку, також не варто забувати.

Цікаво: Названо 3 оптимальні та недорогі смартфони з потужним акумулятором.

Лицьова сторона смартфона якихось значних змін не зазнає, хіба що рамки будуть дещо меншими.

Тепер стосовно технічних характеристик смартфона. Смартфон POCO X4 отримав процесор Qualcomm Snapdragon 778G в парі з 6 Гб оперативної пам'яті та 64 Гб / 128 Гб внутрішньої пам'яті. В AnTuTu він набирає майже 540 000 балів, що досить непогано, як для смартфона в бюджетному сегменті.

Стосовно дисплея, то POCO X4 отримає великий 6,67 - дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. Також він отримав підтримку технології HDR10 та захист Gorilla Glass 5-го покоління.

З автономністю також проблем не виникне, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг (з підтримкою 67 Вт зарядки), чого вистачить на 1-2 дня активного користування.

Рекомендуємо: Названо 4 смартфони, які будуть актуальні у майбутньому завдяки своїм перевагам.

Фотоможливості смартфона представлено у вигляді квадрокамери з основною 50 Мп та додатковими 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп і фронтальною 16 Мп.

Як бачите, цей смартфон отримає практично все найкраще, чим можна укомплектувати бюджетний смартфон. Стосовно релізу на глобальному ринку, то на нього варто очікувати вже в найближчі 2 -3 міс.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version