Home Новини сучасних технологій Компанії Київстар на Business Wisdom Summit 2021 показала себе з кращої сторони

Компанії Київстар на Business Wisdom Summit 2021 показала себе з кращої сторони

0

У цьому 2021 році оператору Київстар пощастило отримати аж три нагороди на Business Wisdom Summit 2021. Першу отримали в номінації “Компанії”, другу взяв директор Олександр Когут в номінації “GR”, а третя дісталась Олександру Комарову в номінації “Стратег”.

СЕО спеціаліст Київстар Олександр Комаров на Business Wisdom Summit 2021 детально розказав, як клієнти та власники акцій відносяться до такого телеком бізнесу. Також пояснив людям, як із оператора зв’язку стати провайдерами цифрових послуг, для цього навів в приклад інші великі міжнародні компанії. Керівник був дуже вдячний та щасливий отримати всі нагороди.

В цьому році саме журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших", видання Delo.ua та бюро Ekonomika+ організували Business Wisdom Summit 2021. А судили усіх топові менеджери, рекрутери, аналітики, спеціалісти з навчання персоналу та інші.

Працівники, які отримали нагороди повинні були відповідати деяким критеріям. Тобто вони повинні були вололіти лідерськими якостями, управлінськими навичками, вміти користуватись усім новим, мати інтелект і т.д. Компанії ж оцінювалися по консолідованій виручці за рік.

Також нещодавно Київстар порадував своїх абонентів та розширив можливості своїх Суперсил.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version