Home Новини сучасних технологій Названо процесори, які найбільше підходять для Android-телефонів

Названо процесори, які найбільше підходять для Android-телефонів

0

Усі, хто цікавиться технікою, знають, що найважливіша складова смартфона – це процесор. При покупці, саме на нього потрібно звертати увагу, а вже потім на інші характеристики. Від процесора повністю залежить як працює телефон. Для тих, хто цим питанням ніколи не цікавився, і створена дана стаття.

Ми вирішили опублікувати список процесорів, які вважаються найкращими. Розпочнемо із Snapdragon 665. Цей чіпсет використовують зазвичай в недорогих моделях смартфонів. Він якісний та достатньо потужний для стандартних додатків та ігор. Цей процесор вийшов в 2019 році, але ще досі активно використовується виробниками. Він на вісім ядер, дозволяє знімати відео в 4К, та має 180 000 балів згідно AnTuTu.

Наступний у списку Snapdragon 732G. Це дуже потужний процесор як для смартфонів середньої ціни. Його часто використовує Xiaomi в своїх популярних моделях. Чіпсет набирає вже 280 000 балів на AnTuTu. Він не перегрівається. Ігри та додатки працюють відмінно. Відео також можна знімати у 4К, є Wi-Fi 6, а швидкість загрузки 800 Мбіт/с.

Цікаво: Відомо, чому українці стали рідше купувати смартфони Samsung.

Snapdragon 765G - якісний процесор, який відповідає невисокій ціні. З'явився у 2019 році і ще досі може конкурувати з сучасними моделями. На AnTuTu має аж 300 000 балів. Характеристики: відео у форматі 4К, швидкість загрузки 1200 Мбіт/с, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6. Якщо ви обрали смартфон саме з цим процесором, то за якість та потужність можете не хвилюватись.

Четвертим ми поставили Snapdragon 865. Цей процесор дивує своєю якістю. А після виходу 888 моделі, Snapdragon 865 ще й став значно дешевший. На AnTuTu набирає аж 580 000 балів, а це дуже хороший результат. Які його переваги? Усі сучасні ігри, які потребують хорошої роботи процесора, на ньому чудово підтримуються, є можливість знімати відео 8К (30 кадрів/с) та 4К (60 кадрів/с). Підтримує 5G,а швидкість завантаження сягає 2000 Мбіт/с.

Snapdragon 870 займає досить високе місце у всіх рейтингах. Цей процесор новий, 2021 року. Звісно, порівняно зі старішими моделями, він кращий. Балів на AnTuTu аж 635 000. Цей чіпсет не нагрівається, на ньому чудово працюють всі сучасні програми та ігри. Є можливість знімати відео в форматі 8К (30 кадрів/с), має Bluetooth 5.2, а швидкість завантаження 2500 Мбіт/с. Якщо ви обрали бюджетний телефон, то беріть з таким процесором, не пожалкуєте.

Цікаво: Названо 6 функцій кнопкових телефонів, яких позбулися сучасні смартфони.

Найкращий для смартфонів процесор Snapdragon 888. В нього велика кількість балів на AnTuTu, аж 700 000. Ясно, що ігри і додатки працюють відмінно. Не нагрівається. Є можливість знімати відео в форматі 4К та 8К. Підтримує Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, а швидкість завантаження 2500 Мбіт/с. Усі хто користувався телефонами з цим процесором, залишились дуже задоволені його роботою.

Helio G85 - це вже процесор виробника Mediatek, по AnTuTu має 200 000 балів. Доволі якісний та не нагрівається при роботі. Знімає відео в форматі 4К, а камера на 48 Мп.

Новий процесор 2021 року, який якісно і потужно працює - Dimensity 900. На AnTuTu має 480 000 балів. Це дуже багато. Телефони з цим чіпсетом чудово підтримують різні сучасні ігри та програми. Підтримує 5G, Wi-Fi 6. Чудово те, що ціна на смартфони з процесором Dimensity 900 середня.

Dimensity 1100 - це чіпсет для усіх, хто хоче потужний телефон за адекватні гроші. На AnTuTu має 520 000 балів і цим займає вище місце, аніж конкуренти. Він не нагрівається та енергоефективний.

Цікаво: Популярні смартфони компанії Samsung масово перестають працювати.

Ну і останній в нашому списку - Exynos 2100. Цей процесор створив бренд Samsung. На AnTuTu набрав 633 000 балів. Користувачі ніколи не жалілись на роботу та продуктивність. Він чудово справляється з усіма задачами. Не нагрівається та не знижує частоту при використанні.

Який би процесор із вищеперечислених ви не обрали, якість точно вас не підведе. Тому можете сміливо купувати смартфони, знаючи усі характеристики найкращих процесорів.

Також нещодавно було названо 3 непогані смартфони із знімними акумуляторами в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version