Home Новини сучасних технологій Популярні смартфони компанії Samsung масово перестають працювати

Популярні смартфони компанії Samsung масово перестають працювати

0

Компанія Samsung відома не тільки своїми телевізорами та побутовою технікою, а ще й смартфонами та розумними годинниками. Якщо говорити про смартфони, то вони пропонують неймовірну кількість пристроїв, які підійдуть під різний бюджет і під різні потреби. Останнім часом, Samsung досить добре закріпилися в бюджетному сегменті, пропонуючи смартфони моделей Galaxy A та Galaxy M, які компанія продає мільйонами кожного року. Нещодавно ж надійшла інформація, що популярні смартфони компанії Samsung перестають працювати і, на жаль, компанія не знає як вирішити дану проблему.

Як ми писали вище, цими популярними смартфонами стали саме моделі Galaxy A та Galaxy M, які в багатьох користувачів самовільно вимикаються, перезавантажуються або просто "зависають".

Наразі відомо, що дана проблема торкнулася тільки смартфонів, які активовані на території Індії. Найчастіше, користувачі скаржаться на наступні моделі: Galaxy M30s, M31, M31s, A50, A50s і A51.

Зі слів незадоволених користувачів цих смартфонів, проблеми з пристроями розпочиналися "на рівному місці" і проявлялися по-різному. В декого смартфон просто припиняв реагувати на дотики під час заряджання; в декого смартфон припиняв працювати під час завантаження на логотипі Samsung; в декого він просто самовільно вимикався.

В будь-якому випадку, дані проблеми (поки) актуальні тільки для цих 6 смартфонів. Можливо, дана проблема з'явилася через погану партію смартфонів, або ж проблема виникає на програмному рівні. Як би не було, але Samsung ще не знають як вирішити дану проблему і єдине, що "щасливим" власникам цеглин пропонують (в офіційних сервісних центрах Samsung), це заміну материнської плати, що не можна назвати дешевим задоволенням.

Зараз нам залишається стежити за цією ситуацією і надіятися, що дана проблема не пошириться на всі смартфони Galaxy A та Galaxy M на глобальному ринку.

Також нещодавно стало відомо, що Samsung готують до релізу бюджетного монстра автономності.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version