Home Новини сучасних технологій Вхід в Google – акаунти недоступний з Android-смартфонів. Проблема не вирішена

Вхід в Google – акаунти недоступний з Android-смартфонів. Проблема не вирішена

0

В Google чергові неприємності з екосистемою. На цей раз стало відомо, що вхід в Google – акаунти недоступний з Android-смартфонів. Проблема не вирішена і невідомо, що посприяло цим неполадкам. Тепер детальніше.

Сьогодні в Twitter, Facebook та інших технічних форумах почали з’являтися повідомлення про те, що користувачі не можуть здійснити вхід в свої Гугл-акаунти з Android-смартфонів. Спочатку масові скарги почали надходити від російських користувачів, що викликало сумніви стосовно глобальності цієї проблеми, але з часом почали з’являтися повідомлення і від українських та європейських користувачів.

Наразі відомо, що в Google - акаунти не можна ввійти як з нових Android-смартфонів (перший вхід), так і з тих, які вже використовуються тривалий час. Як повідомляють користувачі, при спробі додати Google - акаунт в смартфоні, він ніяк не синхронізується. Фактично, акаунт додається, але відомості про нього не "підтягуються" в смартфон.

На даний момент невідомо, як швидко вирішиться ця проблема і що стало причиною такого глобального збою. Будемо стежити за розвитком подій.

Також нещодавно стало відомо, як прибрати стеження Google на Android-смартфонах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version