Home Новини сучасних технологій Samsung готують до релізу бюджетного монстра автономності

Samsung готують до релізу бюджетного монстра автономності

0

Samsung славиться виробництвом пристойних і доступних моделей в минулому. Минулого року компанія випустила Galaxy A12, який став відомим на ринку бюджетних смартфонів завдяки своєму новому дизайну та непоганим можливостям. Схоже, що зараз компанія працює над тим, щоб вивести наступника цієї моделі. Для прикладу, сьогодні стало відомо, що Samsung готують до релізу бюджетного монстра автономності.

Сьогодні вранці, новий смартфон отримав сертифікат 3C під номером моделі "EB-BA136ABY". Виходячи з номера моделі, здається, що цей акумуляторний модуль ємністю 4900 мАг належить до анонсованого Galaxy A13 5G.

Просто можна сказати, що новий Galaxy A13 5G буде оснащений вторинною літій-іонною батареєю ємністю 4900 мАг, і в порівнянні з минулорічною моделлю не відбудеться ніяких змін. Варто згадати, що заявником цього сертифікату є “Samsung SDI Company Limited”.

Samsung готують до релізу бюджетного монстра автономності

Також помічено, що перелічена модель Galaxy A13 є варіантом 5G, і ми також очікуємо варіант 4G.

Раніше була розкрита дуже мінімальна інформація щодо нового Galaxy A13 5G, в якій було підтверджено, що новий Galaxy A13 5G буде оснащений 50-мегапіксельним датчиком ISOCELL JN1, першим у світі об’єктивом на 50 Мп для пристрою початкового рівня, який також був представлений в популярній бюджетній моделі Redmi 10.

Джерела також стверджують, що ціна цього смартфону буде майже такою ж, як у попереднього Galaxy A12, що робить його найдоступнішим телефоном Samsung 5G. Інформації щодо запуску цієї моделі поки немає, але ми можемо очікувати запуск до кінця цього року (2021 р.).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version