Home Новини сучасних технологій Опубліковано живі зображення смартфона Xiaomi Civi

Опубліковано живі зображення смартфона Xiaomi Civi

0

Вчора Xiaomi показала, що реліз нової серії Xiaomi Civi вже близько, але компанія не розкрила ніякої іншої інформації, окрім дати запуску. Сьогодні вдень велика таємниця була розкрита, коли було опубліковано живі зображення смартфона Xiaomi Civi. Зображеннями поділився відомий китайський блогер @DigitalChatStation.

Опубліковано живі зображення смартфона Xiaomi Civi

Як бачимо, новий Xiaomi Civi має дуже преміальний дизайн флагманського рівня. На лицьовій стороні новий Civi отримав дисплей з одним отвором (посередині). Бічні рамки та підборіддя зверху знизу також здаються значно зменшеними, порівнянними з іншими тонкими флагманськими пристроями.

На зворотному боці видно, що пристрій має потрійну камеру, схожу на останній дизайн модуля камери vivo. Об’єктив первинної камери розміщений у верхній частині (у прямокутному модулі), а дві інші-під нею.

В цілому корпус телефону використовує мікрокристалічну технологію AG, яка допомагає синьому кольору подати захоплюючий градієнтний колір з різних ракурсів. Варто згадати, що коробка Xiaomi Civi для роздрібної торгівлі відображає сяюче багатобарвно з деяких сторін.

Крім того, блогер також виявив, що телефон має товщину 6,98 мм і важить близько 166 г. Можна сказати, що телефон буде суперкомпактним. Користувачі, які віддають перевагу тонким і легким смартфонам, можуть спокійно купувати новий Xiaomi Civi.

Наразі технічні характеристики пристрою невідомі, але вони також скоро будуть розкриті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version