Home Новини сучасних технологій Класичні ігри “Аладдін”, “Король Лев” та “Книга Джунглів” виходять на консолях нового...

Класичні ігри “Аладдін”, “Король Лев” та “Книга Джунглів” виходять на консолях нового покоління

0

Нещодавно стало відомо, що класичні ігри “Аладдін”, “Король Лев” та “Книга Джунглів” виходять на консолях нового покоління. Якщо конкретніше, то оновлена ​​колекція класичних ігор надійде на Switch, PS4, Xbox One та ПК 9 листопада за $ 29,99.

Складений видавцем Nighthawk Interactive і студією розробки Digital Eclipse, цей комплект буде включати все від класичних ігор Disney 2019 року: Аладдін та Король Лев , а також версію Aladdin для Super Nintendo та консольну та портативну версії Книги джунглів.

Ось список ігор всього, що спочатку було частиною цього набору:

Disney's Aladdin - версія SEGA Genesis
Disney's Aladdin - версія Game Boy
Остаточний виріз Аладіна Діснея - містить додатковий вміст
Демонстрація виставки Aladdin від Disney
Король Лев - версія SEGA Genesis
Король Лев - версія Super Nintendo
Король Лев - версія Game Boy

У грі також є інтерактивний музей, функція перемотування назад та розширений саундтрек. Кожна фізична версія поставляється з посібником у стилі ретро для однієї з трьох ігор.

Якщо ви придбали фізичну або цифрову версії колекції 2019 року, ви можете оновити її за допомогою пакета DLC, який поставляється з версією SNES Aladdin та усіма включеними версіями Книги джунглів. DLC буде коштувати $ 9,99.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version