Home Новини сучасних технологій Показано прототип смартфона OPPO з підекранною камерою

Показано прототип смартфона OPPO з підекранною камерою

0

Сьогодні в мережі було показано прототип смартфона OPPO з підекранною камерою. Технологія камери під дисплеєм була вперше застосована ZTE на Axon 20 5G, яка була анонсована кілька місяців тому. Відгуки були не найкращими.

Показано прототип смартфона OPPO з підекранною камерою

Компанія OPPO взялася за розробку власного смартфона з такою технологією і можливо, що в них вийде кращий смартфон. Пристрій має безмежно повноекранний дизайн із вбудованою під екраном камерою. 

Задня конструкція не була показана, але попередня заявка на патент OPPO показує, що пристрій буде мати круговий дизайн камери ззаду. На сьогодні єдиною моделлю OPPO, яка має такий дизайн камери, є Ace 2 . Таким чином, підекранний телефон може запуститися як OPPO Ace3.

Xiaomi також вже працює над технологією підекранної камери. Таким чином, ми можемо просто побачити низку смартфонів наступного року з технологією підекранної камери.

Читайте також: Новий смартфон Oppo K7x помічено на Geekbench.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version