Home Новини сучасних технологій Популярний месенджер не справляється з великою кількість нових користувачів

Популярний месенджер не справляється з великою кількість нових користувачів

0

Популярний месенджер не справляється з великою кількість нових користувачів, які вирішили залишили WhatsApp через їхню зміну внутрішньої політики. Повідомлення про проблеми вперше розпочались у п’ятницю близько 10 ранку за східним часом.

Симптоми під час відключення були різними. Рано у людей були проблеми навіть з підключенням та входом. Пізніше, коли речі почали відновлюватися в Signal, з’явилася сукупність людей, здатних надсилати, але не отримувати повідомлення, та розмови між певними комбінаціями платформ (наприклад, iOS на iOS) працювали, а інші ні. 

У більшості випадків постійно траплявся банер із повідомленням про помилку, в якому зазначалося: "Signal відчуває технічні труднощі. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб відновити службу якомога швидше".

Популярний месенджер не справляється з великою кількість нових користувачів

Для незнайомих, Signal - це служба обміну повідомленнями, орієнтована на конфіденційність, доступна на Android , iOS та на ПК (включаючи Windows, macOS та Linux), що пропонує безпечне та зашифроване спілкування. Це відкритий код, яким керує некомерційна організація, і є популярною альтернативою таким сервісам, як WhatsApp та Hangouts.

Не дивно, що Signal зіткнувся з подібною проблемою, враховуючи темпи зростання, які спостерігаються нещодавно. На основі показників Play Store , лише за останній тиждень його користувацька база зросла щонайменше в 5 разів. Справжні цифри можуть бути ближчими до 10 або 20X.

Компанія Signal спочатку повідомила близько 11 ранку в п'ятницю, що вирішує проблему і незабаром вона повернеться до норми, хоча ця постанова зайняла трохи більше часу, ніж очікувалося. Враховуючи те, як швидко зросла служба останнім часом, ми не можемо звинуватити їх у тому, що вони стали раптовими жертвами власного успіху. Навчитися масштабувати важко, і буквально мільйони людей приєдналися до служби лише за останні кілька днів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version