Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite почав отримувати найважливіше оновлення

Смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite почав отримувати найважливіше оновлення

0

Сьогодні стало відомо, що смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite почав отримувати найважливіше оновлення, а саме оновлення MIUI 12 на базі Android 11. Оновлення доступна для глобальної версії смартфона.

Оновлення Mi Note 10 для Android 11 почало виходити кілька годин тому. Це “бета-стабільна” збірка, тобто лише декілька вибраних користувачів отримають оновлення для попереднього перегляду. Вони попередньо переглянуть збірку для помилок і повідомить розробників. А за відсутності помилок, громадськість почне отримувати оновлення найближчими днями.

Смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite почав отримувати найважливіше оновлення

Оновлення надійде з номером версії MIUI 12.1.1.0 RFNMIXM і важить 2,3 ГБ. Звичайно, воно буде поставлятися зі стабільним MIUI на базі Android 11. Крім того, частиною збірки є виправлення помилок, оптимізація системи та оновлений рівень виправлення безпеки. Наразі лише глобальні користувачі ПЗУ отримають повідомлення про оновлення, але ми очікуємо прибуття в інші регіони найближчими днями.

Тим часом рекомендується зробити резервну копію даних перед установкою оновлення Mi Note 10 Lite для Android 11. Причина пов’язана з проблемами сумісності з деякими програмами, які можна виправити шляхом скидання до заводських налаштувань. Ви відновите резервну копію після скидання налаштувань пристрою, але ви повинні це ігнорувати, якщо не помітите жодних затримок або проблем (після встановлення). 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version