Home Новини сучасних технологій Популярний український антивірус, про який мало кому відомо

Популярний український антивірус, про який мало кому відомо

0

Сьогодні ми говоримо про популярний український антивірус, про який мало кому відомо. І це досить дивно, але більшість українців справді про нього не знають. Тут мова йде про антивірус Zillya! Перший випуск даного антивірусу відбувся ще у 2009 році, а сьогодні він уже сертифікований і для використання державними органами. Рівень захисту тут Г-2.

Zillya! Антивірус спрямований на забезпечення захисту вашого пристрою від вірусів, троянських програм, рекламних та шпигунських програм, захисту від несанкціонованого доступу до приватної інформації, тощо. Присутні тут три види сканування, а саме швидке (спрямоване на перевірку критичних ділянок), вибіркове (сканування відбувається вибраних вами ділянок) та повне (тут перевірка здійснюється усіх файлів та ділянок на вашому ПК).

З додаткових функцій присутній у програмі планувальник сканування, тобто ви можете визначати коли та в якій періодичності буде здійснюватись перевірка вашого пристрою. А також присутній mail-фільтр, usb-захист та функція самозахисту, ну і звісно велика кількість інших опцій.

Щодо доступності продуктів, то антивірус Zillya! можна спробувати у безкоштовній версії, а також є платні варіанти. Від 119 грн/рік можна придбати антивірус для дому та офісу. Продукти для смартфону та планшету коштуватимуть також від 119 грн/рік, а для державних установ та приватних організацій - від 500 грн/пк.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version