Home Новини сучасних технологій Популярний додаток для знайомств почне випускати аксесуари для смартфонів

Популярний додаток для знайомств почне випускати аксесуари для смартфонів

0

Сьогодні надійшла інформація, що популярний додаток для знайомств почне випускати аксесуари для смартфонів. Якщо ви вже здогадалися, то мова йде про додаток Tinder, який вважається одним із найпопулярніших додатків для знайомств у всьому світі.

Як повідомляє портал LetsGoDigital, компанія MatchGroup, яка володіє Tinder та іншими додатками для знайомств, подала заявку в Бюро патентів і товарних знаків США. Згідно документації, вони зареєстрували тований знак "Tinder Made" та перерахували товари та послуги, які будуть під ним продаватися. До цих товарів ввійшли:

"Захисні чохли та чохли для стільникових телефонів; підставки для портативних цифрових електронних пристроїв, а саме стільникових телефонів та планшетів; вогні для використання з камерами мобільних телефонів ...

Одяг, взуття та головні убори для жінок, чоловіків, хлопчиків та дівчаток, а саме скафандри, комбінезони, сорочки, спортивні трикотажні сорочки, футболки, сорочка, майки ..."

Найцікавіше з цього переліку те, що під"Tinder Made" будуть випускатися захисні чохли для смартфонів, підставки для смартфонів та планшетів . Також варто відмітити і світильники, які повинні підсвічувати селфі камеру під брендом Tinder.

Зараз залишається очікувати на перші товари під цим брендом. На даний момент, невідомо, коли буде представлено такі товари. Можливо, перші екземпляри вже покажуть до кінця 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version