Home Новини сучасних технологій Послуга Luna Gaming від Amazon доступна на Mac та iOS

Послуга Luna Gaming від Amazon доступна на Mac та iOS

0

Від сьогодні, послуга Luna Gaming від Amazon доступна на Mac та iOS. Сьогодні Amazon оголосила, що їхня ігрова послуга на базі Luna доступна в США в рамках тесту на ранній доступ, причому Luna може використовуватися на Mac, ПК, Fire TV та пристроях iOS через веб-програми.

Послуга Luna Gaming від Amazon доступна на Mac та iOS

Amazon не в змозі розробити власний додаток для iPhone через обмеження Apple, які вимагають подання кожної хмарної потокової гри в App Store окремо в iPhone та iPad. Враховуючи це обмеження, Amazon використовує веб-інтерфейс на iPhone та iPad.

Amazon відправив запрошення для невеликої кількості клієнтів у Сполучених Штатах, які зможуть протестувати послугу та матимуть можливість придбати контролер Luna за 50 доларів, що йде разом із нею.

Ігри можна транслювати на двох пристроях одночасно з роздільною здатністю 1080p зі швидкістю 60 кадрів в секунду, хоча Amazon заявляє, що підтримка 4K надійде в майбутньому. Потрібне високошвидкісне підключення до Інтернету та сумісний ігровий контролер (Luna, Xbox One або DualShock 4) або миша та клавіатура.

Потокова ігрова послуга Luna коштує $ 5,99 на місяць і забезпечує доступ до 50 ігор через канал Luna + Game. Тестери крім доступу можуть отримати безкоштовну семиденну пробну версію, але після цього повинні сплатити $ 5,99 на місяць.

Раніше тестувальники Amazon заявляли, що будуть шукати відгуки у стримерів та гравців усіх видів, щоб допомогти створити послугу. Ті, хто хоче зареєструватися для дочасного доступу, можуть це зробити на веб-сайті Luna .

Рекомендуємо: Amazon Випустив Камеру Спостереження – Дрон Під Назвою Always Home Cam.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version