Home Новини сучасних технологій Постійні користувачі Vodafone незадоволені тарифними планами

Постійні користувачі Vodafone незадоволені тарифними планами

0

І знову тема стосується цін на тарифні плани одного з операторів зв’язку, а саме компанії Vodafone Україна. Сьогодні ми опишемо ситуацію, з якою стикнувся користувач послугами вище згаданого оператора. Відповідно до даного відгуку, можна говорити про те, що постійні користувачі Vodafone незадоволені представленими їм тарифними планами.

Постійні користувачі Vodafone незадоволені тарифними планами

Як бачите, користувач Vodafone користується послугами даної компанії досить тривалий час, але не отримує тарифу, який би задовольняв його потреби. Ну і звісно, за відповідну ціну. Користувач згадує про те, що для нових абонентів представлено декілька тарифів з ціною, яка відповідає умовам самого тарифу. Але отримати такі ж умови у постійного користувача можливості немає. Саме тому, користувач просто перестав поповнювати номер Водафон та почав користуватись більш вигідним тарифом іншого українського оператора зв’язку. Загалом, така ситуація не поодинока і з нею стикаються користувачі усіх представлених на ринку операторів зв’язку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version