Home Новини сучасних технологій Психолог розказав, як розпізнати шахрая на сайті знайомств

Психолог розказав, як розпізнати шахрая на сайті знайомств

0

Сьогодні психолог розказав, як розпізнати шахрая на сайті знайомств. Старший викладач кафедри психології університету «Синергія» Андрій Полянський поділився інформацією.

Психолог зазначив, що шахраї зазвичай використовують одні і ті ж схеми. Після того, як вони втираються в довіру до жертв на сайтах знайомств, шахраї починають розповідати про раптову хворобу. Зловмисники кажуть новому знайомому, що їм не вистачає грошей на лікування. «Якщо ви закохані і якщо ви не один день спілкувалися, то ви, звичайно, будете відчувати жалість», – додав психолог.

Шахраї можуть брехати, що їх рахунки заблокували і про інші проблеми з банком. Ще один спосіб маніпулювати співрозмовником - сказати, що живеш в іншому місті, але через відсутність грошей не можеш приїхати до нового знайомого для особистої зустрічі. Так шахраї «розводять» людей на гроші нібито для оплати проїзду.

Полянський сказав, що в таких випадках потрібно просто відмовити людині. Шахраї після цього, як правило, зникають. Психолог також розповів, що сторінки чоловіків-аферистів малюють образ забезпеченої і здорової людини. Жінки-аферистки ж найчастіше видають себе за провінційних дівчат.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version