Home Новини сучасних технологій Потужний бюджетний смартфон від Xiaomi знову подешевшав в Україні

Потужний бюджетний смартфон від Xiaomi знову подешевшав в Україні

0

Останнім часом, в Україні, можна зустріти велику кількість смартфонів від компанії Xiaomi, адже їхні смартфони популярні не тільки серед молодого покоління, а й серед людей старшого віку. Причина популярності досить звична – їхні смартфони дешеві і якісні. Сьогодні ж стало відомо, що потужний бюджетний смартфон від Xiaomi знову подешевшав в Україні і ті, хто планував собі його придбати, може не затримувати з покупкою. Якщо ви здогадалися, то мова йде про смартфон від Xiaomi – Redmi Note 9T.

Цей смартфон справді можна назвати потужним бюджетником, оскільки він отримав великий 6,5-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340x1080. Він працює від процесора Dimensity 800U в парі з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті. Також цей смартфон отримав систему потрійних камер з основною 48 Мп (ширококутна, f / 1.8) та додатковими 2 Мп (макро, f / 2.4) + 2 Мп (глибина, f / 2.4) і фронтальну камеру 13 Мп (f / 2.3).

Стосовно автономності, то смартфон працюватиме автономно достатньо часу, близько 2-х днів, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Крім перерахованого вище, Redmi Note 9T отримав модуль NFC, ІЧ порт, сканер відбитків пальців, роз'єм 3,5 мм та стереодинаміки.

Як бачите, його характеристики цілком потужні і варті своїх грошей. Тепер стосовно його вартості та найнижчої ціни в Україні. Смартфон Redmi Note 9T у варіанті з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті можна придбати за 5900 грн, при тому, що більшість інтернет-магазинів пропонують його за ціною близько 7000 грн.

P.S Знайти цей смартфон і магазин можете за допомогою пошуку Гугл, або відомих каталогів інтернет-магазинів України.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version