Home Новини сучасних технологій Практичне відео смартфона Huawei Nova 8 та офіційний ребрендинг

Практичне відео смартфона Huawei Nova 8 та офіційний ребрендинг

0
Практичне відео смартфона Huawei Nova 8 та офіційний ребрендинг

Після повних специфікацій та живих фотографій як Nova 8, так і Nova 8 Pro , блогери Weibo розкрили Практичне відео смартфона Huawei Nova 8 та офіційний ребрендинг. Перший модуль об’єктива зверху дуже великий, а внизу – три менші лінзи та спалах, з логотипом NOVA та логотипом Huawei внизу

Інші аспекти: знизу – це звичайний динамік, інтерфейс типу C та мікрофон, а верх – слот для SIM-карти, динамік.

Смартфон використовує 6,57-дюймовий FHD + 90 Гц OLED-екран, діафрагма передньої панелі становить близько 4 мм, роздільна здатність – 2340 × 1080.

З параметрів вступного інтерфейсу смартфон все ще використовує чіп HiSilicon Kirin 985, чотири задні камери, включаючи основну камеру 64 Мп (f / 1.9), надширококутний 80 Мп (f / 2.4) лінзу глибини різкості 20 Мп (f / 2.4 ), а також 2-мегапіксельну макрокамеру (світловий круг f / 24), передню 32-мегапіксельну камеру (діафрагма f / 2.0), вбудований акумулятор на 3800 мАг, що підтримує швидку зарядку на 66 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version