Home Новини сучасних технологій Представлено кросівки із вбудованою відеокартою RTX 3080

Представлено кросівки із вбудованою відеокартою RTX 3080

0

На даний момент, дефіцит нових відеокарт RTX 3080 і придбати їх надзвичайно важко не тільки в Україні, а й у всьому світі. Якщо ж відеокарту RTX 3080 не терпиться придбати, то є один вихід із такої прикрої ситуації. Сьогодні було преставлено кросівки із вбудованою відеокартою RTX 3080. Так, правильно, кросівки із відеокартою!

Виробник комп’ютерного обладнання NZXT спільно з компанією RTKFT створив «колекційні кросівки нового покоління для кращих кіберспортсменів, геймерів і селебріті індустрії».

Нові кросівки виглядають як міні-ПК. Судячи по ролику в Twitter, кулер міні-відеокарти на взутті обертається, як це відбувається в комп’ютері. Крім того, кросівки можуть підключатися до ПК, і на їх невеликі круглі дисплеї можна вивести зображення за допомогою програми NZXT. Є у кросівок і підсвічування.

Питань до новинки багато. Яка її функціональність? Скільки вона коштує? Чи можна взагалі ходити в таких кросівках? NZXT цього поки не повідомила.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version