Home Новини сучасних технологій В Україні рекордно подешевшала ігрова приставка Sony Playstation 4 Pro

В Україні рекордно подешевшала ігрова приставка Sony Playstation 4 Pro

0

Нещодавно в продаж надійшла нова ігрова приставка від компанії Sony – Playstation 5, але так склалося, що зараз ця приставка знаходиться у великому дефіциті не тільки в Україні, а й за її межами. На даний момент невідомо, коли запаси нової приставки будуть збільшені до такого рівня, щоб задовільнити потреби всіх бажаючих її придбати. Так як дефіцит очікується ще досить тривалий час, то є сенс придивитися до останньої приставки від Sony – Playstation 4 Pro 1ТБ. Нам відомо, що в Україні рекордно подешевшала ігрова приставка Sony Playstation 4 Pro за останній місяць. Можливо, подешевшання зв’язане з тим, що всі очікують на PS5, а можливо з тим, що її запаси закінчуються.

В будь-якому випадку, Sony Playstation 4 Pro 1ТБ найдешевше пропонується в фірмових магазинах Vodafone – за 12 699 грн. В інших магазинах пропозиція розпочинається з 15 тис грн, тобто потенційна економія складає більше 2 тис. грн, чого вистачить щоб додатково придбати собі якусь цікаву ігру.

Нагадуємо технічні характеристики PS4 Pro. Ігрова приставка вийшла в 2016 році і отримала 8-ми ядерний процесор AMD "Jaguar" x86-64. Об'єм оперативної пам'яті складає 8Гб, а внутрішньої 1Тб. Приставка отримала підтримку HDR, UltraHD (4K). В загальному, це цікава та цілком актуальна приставка в наш час, оскільки придбати приставку PS5 в найближчий час буде досить важко. Також варто відмітити, що для приставки доступно багато ексклюзивних ігор і їх зараз більше, ніж до PS5.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version