Home Новини сучасних технологій Представлено новий смартфон від Poco

Представлено новий смартфон від Poco

0

На ринок виходить новий смартфон від Росо. І уже визначена дата початку продажів у Індії, і це 14 липня. Доступний телефон буде до покупки, поки лише, на Flipkart. Отож, представлено новий смартфон від Poco – Poco M2 Pro.

Тепер про характеристики. Оснащений телефон 6,67-дюймовим РК-дисплеєм, чіпсетом Snapdragon 720G, акумулятором на 5000 мАг та є можливість швидкої зарядки на 33Вт. На задній панелі розташовано чотири камери (48Мп+8Мп+5Мп+2Мп). Збоку ви знайдете сканер відбитків пальців. На передній панелі є отвір для 16 Мп фронтальної камери. Щодо кольорової гами, то M2 Pro буде представлений у трьох варіантах – Out Of The Blue, Green and Greener, та Two Shades of Black.

Представлено новий смартфон від Poco

Тепер про ціну. Для кожного об’єму пам’яті відповідно встановлена своя ціна. Ціни будуть такі — для 4/64Гб близько 185 дол., для 6/64 Гб близько 200 дол., а для 6/128Гб буде становити близько 225 дол.

Будемо очікувати відгуки реальних покупців про новинку.

Рекомендуємо: Тизер Смартфона З Найшвидшою Зарядкою – Lenovo Legion.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version