Home Новини сучасних технологій Xiaomi анонсувала смарт-матрас

Xiaomi анонсувала смарт-матрас

0

Сьогодні, Xiaomi анонсувала смарт-матрас під назвою 8H Smart Mattress. Це матрас, який пропонує чудові функції для покращення вашого сну. На даний момент, ціновий діапазон на матрас розпочинається від 654 дол. (4599 юан).

І так, поговоримо про можливості смарт-матрасу 8H. Матрас 8H має товщину в 26 см та покритий натуральним латексним верхнім шаром. Даний продукт може контролювати м’якість чи твердість матрасу, а ще розмежовувати матрас на праву та ліву половини. Окрім цього, за допомогою розумного алгоритму, матрас може автоматично відображати дані людського тіла відповідно до яких, налаштовувати тиск у подушках для досягнення найбільшого комфорту. Така процедура займе всього 20 секунд.

Xiaomi анонсувала смарт-матрас

Присуня тут і 6-зонна подушка безпеки в поєднанні з незалежними пружинами, що забезпечують чудову підтримку хребта. Є тут і система регулювання повітря навколо вашого тіла. Ну і звісно, не обійшлось без розумного голосового помічника від Xiaomi – XiaoAI. Також є можливість керування за допомогою програми Mijia.

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Нові Навушники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version