Реклама

Представлено портативний монітор DLab від Desklab

Останні Новини

Представлено портативний монітор DLab від бренду Desklab. Це вдосконалений монітор другого покоління із багатьма цікавими функціями. Монітор Dlab отримує чутливий сенсорний екран із роздільною здатністю 4К. Отримає монітор функцію захисту очей від синього світла, відблисків та мерехтіння, а також високий коефіцієнт контрастності для чітких та яскравих зображень. Швидкість відгуку монітор пропонує 10 мс.

Підключати монітор можна до будь-якого пристрою за допомогою USB-C. Щодо інших портів, то DLab оснащений 2 портами HDMI, 3,5-мм AUX-портом та портом MicroSD. Пристрій чудово підходить для набору текстів, редагування фотографій, перегляду фільмів, тощо. Присутні тут і подвійні динаміки.

Представлено портативний монітор DLab від Desklab

З додаткових функцій, монітор Dlab може заряджати інші пристрої, він оптимізований для ігор і сумісний з PS4, PS5, Xbox 1, Xbox X, Switch та іншими. Ціна на монітор визначена у розмірі більше 320 дол.

Рекомендуємо: З’явилися перша інформація про смартфон Samsung Galaxy S22.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як підключити MacBook до телевізора

Це всі процедури, які існують для вас, щоб просто підключити комп'ютер MacBook до телевізора. Незалежно від того, чи варто візуалізувати...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -