Home Новини сучасних технологій Представлено смартфон Teracube 2e із перероблених матеріалів

Представлено смартфон Teracube 2e із перероблених матеріалів

0

На сайті краудфандингу Indiegogo, представлено смартфон американської компанії Teracube 2e із перероблених матеріалів. Teracube 2e — це бюджетний смартфон, який отримує змінну батарею, 4-річну гарантію та повністю біорозкладний корпус.

Представлено смартфон Teracube 2e із перероблених матеріалів

Щодо характеристик, то смартфон Teracube 2e отримує 6,1-дюймовий HD + дисплей. Працюватиме телефон на чіпсеті Helio A25 з 4 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб внутрішньої пам’яті. Операційна система – Android 10. Фронтальна камера отримала датчик на 8 Мп. Задня панель обладнана подвійною камерою із датчиками 13 Мп + 8 Мп.

Обладнаний телефон змінним акумулятором ємністю 4000 мАг. З додаткових функцій тут присутні подвійна SIM-картка, Bluetooth 5.0, NFC, двосмуговий Wi-Fi, порт USB-C. Щодо екологічності, то упаковка також буже виконана із переробленого паперу, а у комплекті не буде ні зарядного пристрою, ні навушників. Ціна на пристрій визначена в межах — 100 - 120 дол.

Рекомендуємо: Huawei опублікували перше рекламне зображення чіпсета Kirin 9000 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version