Home Новини сучасних технологій Представлено три моделі електровелосипедів Yamaha

Представлено три моделі електровелосипедів Yamaha

0

Брендом Yamaha представлено три моделі електровелосипедів для різного роду поїздок. Назви електровелосипеди отримали Wabash RT, Moro 07 та Crosscore RC та призначені вони для міських, гірських та гравійних поїздок. Даним запуском компанія офіційно виходить на ринок електровелосипедів та схожого транспорту.

Гравійний електровелосипед Yamaha Wabash RT забезпечуватиме стабільною та комфортною їздою. Він обладнаний міцною рамою, РК-дисплеєм , коробкою передач Shimano GRX, приводом PW-ST та технологією нульової частоти педалей. Акумулятор в даного електровелосипеда ємністю 500 Вт/год. Велосипед Crosscore отримав функцію автоматичної допомоги при їзді в гору, що чудово підходить для поїздок по місту, а також набір передач Shimano.

Електровелосипед Moro 07 призначений для гірських поїздок та обладнаний потужним та легким електродвигуном Yamaha PW-X. Отримав електровелосипед подвійну раму та додаткові труби для забезпечення більшої стабільності, акумулятор на 500 Вт/год та 27,5-дюймові шини Maxxis. Вага даної моделі становить 2,75 кг. А розганятись велосипед може до 25,5 миль/год.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version