Home Новини сучасних технологій Планшет Google Pixel отримує функції розумного дисплея

Планшет Google Pixel отримує функції розумного дисплея

0

Вчора, 6 жовтня 2022 року, на презентації нових пристроїв від компанії Google, поряд із смартфонами та розумним годинником був представлений планшет Google Pixel. Це було досить несподівано, так як сам пристрій на ринку варто очікувати в 2023 році. Планшет Google Pixel повинен отримати досить цікаві функції, а саме тому компанія вирішила поділитись деталями щодо нього вже зараз.

Читайте також: У Європі Google Pixel 7 Pro буде доступний за 999 євро.

І так, планшет Google Pixel повинен отримати док-станцію разом із динаміком, що надасть йому функції розумного дисплея. Тобто, завдяки динаміку, ви зможете користуватись Google Assistant в будь-який час для керування розумними пристроями чи інших потреб.

Сама компанія Google таким чином хоче збільшити функціонал використання планшета, оскільки в багатьох користувачів він використовується не так часто, як міг би. Та й багато користувачів вважають планшет не найкращим вибором, і я в тому числі. А з появою док-станції його функціонал значно розшириться, так як даний планшет можна буде використовувати як розумний дисплей, розумний динамік, тощо.

Також компанія наголосила на отриманні планшетом преміального дизайну в стилі Pixel та продуктивності роботи, яка повинна забезпечуватись чіпсетом Tensor G2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version