Home Новини сучасних технологій Оновлення One UI 5 Beta 4 доступне на смартфонах Galaxy S22

Оновлення One UI 5 Beta 4 доступне на смартфонах Galaxy S22

0

Оновлення One UI 5 Beta 4 доступне на смартфонах Samsung Galaxy S22 у вигляді бета-програми. Зараз користувачі смартфонами Galaxy S22, які беруть участь у тестуванні, активно почали його отримувати. Зокрема, дане оновлення почало ширитись на користувачів США, а через кілька днів очікується у користувачів із всіх країн.

Збірка оновлення отримала назву ZVJ2 та важить 1,5 Гб. В основному дане оновлення приносить виправлення багатьох помилок, зокрема виправлення безпеки за жовтень 2022 року. Виправлено проблеми з переходом між додатками, при зміні шпалер, також виправлено проблему із вібрацією кнопки додому, покращення використання S Pen Air Command, тощо. Але не дивлячись на виправлення помилок запущеним оновленням, помилка щодо відображення чорного екрану при користуванні DeX чи проблеми із отриманням даних через QuickShare все ще залишаються.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version