Реклама

Презентація нового смартфону Vivo Y75s

Останні Новини

Компанія Vivo представила новий сучасний смартфон Vivo Y75s. Середньо бюджетний гаджет,де ціна дорівнює якість. Ми маємо для Вас декілька фактів про цей пристрій,а саме плюси та мінуси даної моделі.

Цікаво: Vivo презентували свій новий смартфон середнього класу за 210 доларів

За 270 доларів покупець може придбати собі даний смартфон з такими характеристиками: 8 гб оперативної пам’яті,та 256 гб флеш пам’яті,та якщо доплатити ще 45 доларів ,то можна придбати версію з 12 гб оперативкою.

Серцевиною в даному пристрої є SoC Dimensity 700. Екран Ips з діагоналлю 6.58 дюйма з розширення Full HD+ і частотою 60 Гц. Не є сильною стороною пристрою 18-вт зарядка,яка підтримується акумулятором ємністю 5000 мікроАмпер.

Основна камера представлена датчиками 64,8,2 Мп. Незважаючи на модуль камери ніякого перископного телевика тут немає,що являється незрозумілістю для даної моделі Android 11.

Варто знати: Скоро стане доступний до продажу новий смартфон Vivo X80 Lite

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опубліковано ексклюзивні зображення смартфона Mate 40 Pro

Сьогодні, було опубліковано ексклюзивні зображення смартфона Huawei Mate 40 Pro, а саме його корпусів. І основне в даних зображеннях...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -