Home Новини сучасних технологій Продовження лінійки Samsung Galaxy Flip

Продовження лінійки Samsung Galaxy Flip

0

З того моменту, як в продажі з’явився Samsung Galaxy Flip пройшло не так багато часу, як вже з’являється нова інформація, що продовження лінійки Samsung Galaxy Flip буде.

Продовження лінійки Samsung Galaxy Flip з потрійною камерою

Як повідомляє LetsGoDigital, компанія Samsung в патенті на дизайн ВОІВ, додала свої два потенційні проекти, які містять модулі з трьома камерами на задній панелі.

З дизайну А видно, що потрійна камера розміщена горизонтально. А в моделі B буде використовуватись вертикальне розміщення камер, що дає додаткове місце для міні-OLED екрану, який в результаті збільшується в розмірі.

Але сам патент може ще нічого не означати і не гарантувати, що компанія Samsung буде використовувати це для своїх смартфонів. Єдине, що стає з цього зрозумілим, таке це те, що вони працють над продовженням лінійки Flip. І це все виглядає досить логічним, враховуючи що зараз набирають популярності потрійні камери на задній панелі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version