Home Новини сучасних технологій Нові чутки про Apple Watch 6

Нові чутки про Apple Watch 6

0

Нові чутки про Apple Watch 6 все з’являються і з’являються. На цей раз надійшла інформація, що нові Apple Watch 6 запустяться з функцією відстеження сну.
Такою інформацією поділився Nikias Molina в своєму аккаунті Twitter. Він написав про п’ять нових функцій Apple Watch 6, серед яких присутні відстеження сну, тривалий час автономної роботи, чіп S6, імпульсний оксиметр та виявлення порушень психічного здоров’я.

Тепер детальніше. Стосовно чіпа S6, це досить реальна інформація, оскільки попередня серія також була з цим чіпом.

Збільшення тривалості часу автономної роботи також можливий варіант, оскільки попередній розумний-годинник від Apple може працювати до 18 год. Якщо використовувати мінімум додаткових функцій, то можливе збільшення тривалості роботи.
Імпульсний оксиметр вимірює рівень кисню в крові. Таку функцію Apple вже обіцяли, тому правдоподібним виглядає те, що його додадуть в новий Apple Watch 6.

Виявлення порушень психічного здоров’я. Тут нема ніякої конкретики і достеменно невідомо, яким чином це буде працювати. Можливо будуть враховуватися загальні фактори, такі як: недостатня кількість сна, велика швидкість серцебиття, перевантаження та інші фактори, які можуть впливати на рівень стресу.

Раніше, ми вже писали про Touch ID в Watch 6.

Коли планується презентація нового смарт-годинника від Apple? Будемо очікувати на WWDC 2020 у вересні.
Нові чутки про Apple Watch 6 будуть надходити і надалі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version