Реклама

Програми Android для Windows 11 вже доступні в деяких країнах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Корпорація Microsoft працює над підсистемою Windows для Android , що дозволить програмам та іграм Android легко запускатися в Windows 11. Тепер ця функція доступна в інших країнах.

Цікаво: Як відключити Microsoft Defender.

Хоча підсистема Windows для Android — це лише (складна) віртуальна машина, тому не повинно бути жодних географічних обмежень, ця функція офіційно доступна лише в Сполучених Штатах . Можливо, обмеження були пов’язані з інтеграцією підсистеми з Amazon Appstore, який є рекомендованим методом встановлення програм та ігор для Android, але Amazon Appstore наразі доступний у більш ніж 200 країнах .

Хороша новина полягає в тому, що підсистема Windows для Android почне розгортатися в інших країнах. Microsoft повідомила у своєму блозі: «Попередній перегляд Amazon Appstore для Windows 11 наразі доступний у США, а до кінця цього року буде розширено до п’яти додаткових країн, включаючи Францію, Німеччину, Італію, Японію та Великобританію. ».

Це не єдине покращення, випущене для програм Android. Нещодавно Microsoft повідомила, що підсистема оновлюється до Android 12.1 з покращеною інтеграцією на робочому столі та оновленою сторінкою налаштувань. Оновлення все ще тестується з інсайдерами Windows, але його слід розгорнути для всіх, коли всі помилки будуть усунені.

Цікаво: Чому не було Windows 9?

Все ще дратує, що підсистема обмежена певними країнами, але є неофіційні методи, щоб увімкнути її в інших регіонах, які передбачають завантаження необхідного пакета з Microsoft Store.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 смартфона, які вважаються найкращими за свої гроші

Раніше, для того, щоб придбати смартфон, необхідно було відкладати певну суму і, відповідно, покупка смартфона була чимось неймовірним і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -