Home Новини сучасних технологій Проведено перший у світі тест комунікацій IoT 5G

Проведено перший у світі тест комунікацій IoT 5G

0
Проведено перший у світі тест комунікацій IoT 5G

Компанією MediaTek було проведено перший у світі публічний тест сучасних супутникових комунікацій IoT 5G. Дане випробування завершилось успішно та було проведено за допомогою супутника L-діапазону Alphasat Inmarsat.

Результати даного тесту сприятимуть роботі з стандартизації Rel-17 третього покоління (3GPP) щодо неземної мережі (NTN). Тобто, більш широкому розширенню 5G-мережевого покриття. В процесорі випробування, був встановлений зв’язок між 5G супутником NB-IoT технологією та супутником MediaTek.

Зокрема, генеральний менеджер з дизайну комунікаційних систем MediaTek, Dr. Ho-Chi Hwang відмітив, що «Співпраця MediaTek з Inmarsat прискорить зусилля галузі з метою зближення стільникових і супутникових мереж в епоху 5G. MediaTek є провідним постачальником зв’язків і сприяє стандартам 3GPP, і наша постійна робота із супутниками GEO Inmarsat допоможе просунути інновації 5G по вертикалях, таких як IoT».

Рекомендуємо: Оголошено Новий Чіпсет MediaTek З 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version