Home Новини сучасних технологій Lenovo запускає надлегкий ноутбук ThinkPad

Lenovo запускає надлегкий ноутбук ThinkPad

0

Сьогодні, на сайті Weibo, з’явилось відео з новим складним ноутбуком від Lenovo – ThinkPad X1 Fold. І найбільша увага тут приділяється його вазі, а вона буде становити менше 1 кг. Тобто, Lenovo запускає надлегкий ноутбук ThinkPad X1 Fold.

Lenovo запускає надлегкий ноутбук ThinkPad

Lenovo ThinkPad X1 Fold — тонкий та легкий ноутбук, що робить його максимально портативним. У тизерному відео, ноутбук порівнють навіть із бавовною. Lenovo стверджує, що вага ThinkPad X1 Fold становитиме всього 999 грам.

Також, вчора, 19 серпня 2020 року, було оприлюднено плакат, який говорить нам про близький запуск даної новинки. Щодо характеристик, то ThinkPad X1 Fold отримає 13,3-дюймову гнучку OLED-панель. Роздільна здатність дисплея складе 2048 х 1536 пікселів, а співвідношення сторін 4: 3. Працюватиме ноутбук від чіпсета Intel з 8 Гб оперативної пам’яті та 1 ТБ накопичувача на SSD. ThinkPad X1 Fold також відрізняється унікальною структурою шарніра і має комплектну клавіатуру Bluetooth Mini.

Щодо ціни, то вона очікується в розмірі близько 2500 дол.

Рекомендуємо: Huawei Розробляє Планшет Із Високою Частотою Оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version