Реклама

ПриватБанк блокує банківські картки та фінансовий номер через “підозрілі” оплати послуг

Останні Новини

Продовжуємо рубрику відгуків про українські банки, зокрема розглянемо ще одну скаргу на роботу ПриватБанку. Не будемо довго розказувати про популярність Приватбанк, так як усі і так знайомі із цієї установою, відповідно чим більше людей користуються послугами банку, тим більше залишають як схвальних, так і негативних відгуків. Оригінал відгуку ви зможете переглянути в кінці статті, а зараз ми опишемо проблему.

Справа в тому, що при оплаті транспортних послуг, у користувача банку виникли проблеми, так як інтернет-ліміт на оплату послуг був встановлений на нижчому рівні, ніж повинна була бути здійснена оплата. Відповідно до цього, зі слів користувача, банк без будь-якого попередження чи повідомлення відніс дані дії до підозрілих, та й одразу заблокував не лише платіж, а й декілька банківських карт користувача і навіть фінансовий номер.

Без фінансового номера, звісно, не так легко зв’язатись із банком та розблокувати свої карти, проте користувачу через чат вдалось зробити це із однією картою. Далі потрібно відновити фінансовий номер і продовжити, але це можливо або через відділення банку, або ж через термінал.

Загалом, таку ситуацію можна розглядати із двох сторін. З однієї, це приносить зайві витрати часу та негативні емоції. А якщо розглядати іншу сторону, то якби ці дії із картою здійснювали не ви, а шахраї, яких зараз надзвичайно багато, то заблокувавши усі ваші картки, банк би зберіг ваші кошти від крадіжки. Тут уже судити вам, з якої сторони розглядати дану ситуацію.

ПриватБанк блокує банківські картки та фінансовий номер через підозрілі оплати послуг

Також нещодавно стало відомо, чому українці ведуться на схеми “банківських шахраїв” від імені ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найлегший спосіб вимкнути рекламу на смартфонах Xiaomi із MIUI 13

Усі власники смартфонів від Xiaomi знають, що виробник полюбляє помістити в свої пристрої дуже багато реклами. Людина купляє телефон,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -