Home Новини сучасних технологій Бізнес новини “ПриватБанк стає найгіршим банком”, або як клієнт очікував на відповідь від техпідтримки

“ПриватБанк стає найгіршим банком”, або як клієнт очікував на відповідь від техпідтримки

0

Продовжуємо тему відгуків клієнтів ПриватБанку, а саме про те, як “ПриватБанк стає найгіршим банком”, або як клієнт очікував на відповідь від техпідтримки. Ситуація максимально знайома для більшості клієнтів не тільки ПриватБанку, а й інших банків.

Так ось, клієнт банку скаржиться на те, що після проведення декількох платежів та отримання після цього квитанцій, він провів ще один платіж. Цей останній платіж не було проведено і все, що дізнався клієнт, це те, що "Щось пішло не так". Після цього, він зателефонував на гарячу лінію де йому відповіла співробітниця, яка за словами клієнта, ще була непідготовлена до роботи з клієнтами і поводилася непрофесійно. Після декількох відповідей від неї в стилі "УГУ" клієнт зрозумів, що необхідно шукати більш компетентного оператора. Після цього, клієнта переключили на іншого оператора, де було повідомлено про очікування протягом 10 сек, яке затрималося на тривалий час і клієнт припинив його.

Через 10 хв, клієнт знову зателефонував на гарячу лінію банку, де йому відповів не більш компетентний оператор, як напередодні. В результаті, питання знову не було вирішене і його знову підключили до іншого оператора, де необхідно було очікувати 30 сек. Результат такий же, як і в попередньому випадку, 10 хвилин безрезультатних очікувань.

За словами клієнта, він четвертий раз замовив зворотній дзвінок, але до нього так ніхто і не зателефонував. Клієнт незадоволений таким обслуговування, враховуючи те, що раніше такі питання вирішувалися максимально швидко.

Також нещодавно було названо 6 причин, чому ПриватБанк може відмовити в наданні кредиту.

"ПриватБанк стає найгіршим банком", або як клієнт очікував на відповідь від техпідтримки

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version