Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Банкомат ПриватБанку не видає кошти, але успішно списує їх із рахунку

Банкомат ПриватБанку не видає кошти, але успішно списує їх із рахунку

0

Продовжуємо рубрику відгуків клієнтів ПриватБанку і на цей раз мова піде про те, як банкомат Приватбанку не видає кошти, але успішно списує їх із рахунку. Нагадуємо, що нещодавно в ПриватБанку спостерігалися проблеми із безпекою, через що один з клієнтів банку втратив гроші на автоматичних списаннях коштів за покупки в закордонному інтернет-магазині.
Повертаємося до банкомату. Клієнт опублікував свій відгук на сайті МінФін, а ознайомитися з ним можна в кінці матеріалу.

Так ось, клієнт скаржиться на те, що банкомати ПриватБанку працюють несправно, через що відбуваються різноманітні непорозуміння із зняттям та отриманням готівки. В його випадку, вони з жінкою спробували зняти із золотої банківської картки її пенсію. Після проведення всіх необхідних кроків, банкомат почав працювати несправно і видавати різноманітні незрозумілі звуки і врешті повернув картку (хоча б це радує) і звісно, що чек вони ніякий не отримали. В результаті поломки банкомату, готівку в розмірі 9 600 грн вони не отримали, але ця сума була успішно списана з банківського рахунку.

Після цього, вони звернулися в банк для повернення коштів, які були помилково зняті з рахунку. Заявку прийняли на розгляд і пообіцяли, що протягом 3-х днів (після проведення інкасації) їм повернуть кошти. За словами клієнта, 3 дні пройшли, а позитивного результату нема. Після чергового звернення в банк, дату повернення коштів знову змінили і тепер необхідно очікувати 7 днів до проведення інкасації. Як ви вже здогадались, після 7 днів очікувань, кошти так і не повернули і знову відтягнули повернення коштів ще на 7 днів, тобто сумарно очікування повинно зайняти 14 днів.

Клієнти банку незадоволені таким відношенням до них і не розуміють, як можна очікувати на інкасацію банкомату 14 днів, а може ще й більше. Пенсіонери не знають, як повернути власні кошти, оскільки співробітники банку тільки годують обіцянками.

Оригінальний відгук клієнта дивіться нижче.

Банкомат ПриватБанку не видає кошти, але успішно списує їх із рахунку

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version