Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В українців викликає подив дивна поведінка ПриватБанку

В українців викликає подив дивна поведінка ПриватБанку

0

Не так давно ми повідомляли, що останнім часом ПриватБанк без роз’яснень часто блокує банківські картки та фінансові номери. Також нещодавно Приватбанк звинувачували в шахрайських діях та викраденні персональної інформації. На цьому все не закінчилося, оскільки в українців викликає подив дивна поведінка ПриватБанку, а відгук одного з клієнтів стане підтвердженням. Клієнт опублікував відповідний відгук на сайті МінФін.

Ситуація наступна. Клієнт ПриватБанку розповідає, що в нього була кредитна картка Універсальна з кредитним лімітом на суму 20 000 грн, але з невідомих причин, його обнулили, тобто кредитний ліміт зменшили з 20 000 грн до 0 гривень.

Після такого різкого перепаду з кредитним лімітом, клієнт зв’язався з представниками банку, для роз’яснення ситуації, але нічого конкретного йому не повідомили, відповівши, що "в ПриватБанк задіяна велика кількість алгоритмів, які вирішують, кому надавати кредит і кому підвищувати кредитний ліміт, або ж зменшувати". В даному випадку, клієнт не сильно зіпсував собі настрій, оскільки кредитними коштами він однаково не користувався, а значить кредитний ліміт йому взагалі непотрібен. Крім цього, в нього ще закінчувався термін дії картки Універсальна, тому він навіть не поновлював її.

На його думку, такі різкі зміни в кредитному ліміті виникли не просто так, а через ситуацію із пандемією та зниженням платоспроможності населення. Відповідно, в ПриватБанку вирішили перестрахувати себе і видавати менші кредити меншій кількості людей.

Іронія в цій ситуації в тому, що через деякий час, до нього почали телефонувати співробітники банку із проханням відвідати найближче відділення, та забрати свою нову картку "Універсальна" із кредитним лімітом 50 000 грн.

Клієнт незадоволений тим, що його, та багатьох інших клієнтів, було ображено зниженням кредитного ліміту в найважчий період пандемії, а зараз, коли все стабілізувалося, знову посипалися неймовірно вигідні пропозиції.

З детальним відгуком клієнта можете ознайомитися нижче.

В українців викликає подив дивна поведінка ПриватБанку

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version