Home Новини сучасних технологій Qualcomm почав вдосконалювати Snapdragon 8cx

Qualcomm почав вдосконалювати Snapdragon 8cx

0

Qualcomm почав вдосконалювати Snapdragon 8cx. Компанія Qualcomm, ще у грудні 2018 року представляла процесори Snapdragon 8cx, а сьогодні ми уже говоримо про роботу над вдосконаленням цієї версії процесора. Оновлену версію можна буде очікувати на майбутніх пристроях ARM з Windows.

Qualcomm почав вдосконалювати Snapdragon 8cx

Snapdragon 8cx визначається внутрішнім номером моделі “SC8180X”, а у публікації Winfuture.de зазначається, що у базах експорту та імпорту з’явився номер моделі “SC8180XP”, саме який і можемо вважати за номер вдосконаленої версії Snapdragon 8cx. Тобто тут, добавляється буква “Р”, що, ймовірно, означатиме “Plus (Плюс)”.

У своїй статті, Winfuture.de стверджує, що саме “SC8180XP” — це восьмиядерний процесор з чотирма ядрами процесора Kryo 495 Gold (Cortex-A76) та з тактовою частотою 3,15 ГГц, і з чотирма ядрами процесора Kryo 495 Silver (Cortex-A55), що працюють на частоті 1,8 ГГц. Окрім цього, SoC буде включати 718 МГц графіки Adreno 680, яка також присутня у Snapdragon 8cx.

У жовтні 2019 року ми вже стикались із вдосконаленою версією Snapdragon 8cx на ПК Surface Pro X 2-in-1 від Microsoft. Цей спеціальний чіп тоді отримав назву Microsoft SQ1 та був він доступний тільки на Surface Pro X.

Загалом, ми очікуємо від Snapdragon 8cx Plus більш високу продуктивність, зокрема і над Microsoft SQ1. І на закінчення статті, варто зазначити, що офіційної інформації від Qualcomm не поступало, тому й вірити даній інформації чи ні, вирішувати лише вам. А ми будемо слідкувати за усіма новинами та чутками, допоки не отримаємо справді 100% інформацію про продукт.

Рекомендуємо: Qualcomm розробляє новий датчик для відбитків пальців.

Джерело: Winfuture.de

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version