Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився на Geekbench

Смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився на Geekbench

0

Минулого року компанія Samsung анонсувала свій смартфон середнього класу Galaxy A51, а сьогодні оновлений смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився на Geekbench. Смартфон з номером моделі SM-A516V, раніше вже був сертифікований такими органами як Wi-Fi Alliance та NFC Forum. Сьогодні ж він з’явився на бенчмаркінгу Geekbench. Зараз нам відомі деякі його технічні характеристики.

Смартфон Samsung Galaxy A51s з’явився на Geekbench

Згідно з даних від Geekbench, смартфон буде працювати на Snapdragon 765G SoC ( Galaxy A51 працює на Exynos 9611 SoC) з 6ГБ оперативної пам’яті. Керуватися Samsung Galaxy A51s буде операційною системою Android 10.
В Geekbench оцінили продуктивність смартфона і згідно з результатами він набрав 624 бали за одноядерні тести та 1,924 бали за багатоядерні тести. Дивлячись на такі бали, можна зробити висновок, що смартфон в своїй ніші показує хороші результати.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy Tab 7+ вже з’явився на Geekbench.

Джерело: geekbench

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version