Home Новини сучасних технологій Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором

Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором

0

Компанія Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором. Відповідний смартфон з номером моделі RMX3061 з’явився на сертифікації FCC, і, схоже, це варіант моделі RMX3063, який був помічений кілька днів тому. RMX3061 має багато тих самих функцій, що й інший пристрій, включаючи батарею та деталі дизайну, і, ймовірно, відрізняється лише оперативною пам’яттю та сховищем.

Realme готує до релізу смартфон із великим акумулятором

База даних FCC розкриває деякі характеристики пристрою Realme RMX3061, і ми також бачимо ескіз, який демонструє знайомий дизайн. Телефон може вийти на ринок як частина серії Realme C.

Realme RMX3061 буде поставлятися з акумулятором на 5000 мАг (на номер моделі BLP729), Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2,4 ГГц, GPS та 4G LTE. Модуль квадрокамери схожий на Realme C15 і, здається, містить три датчики камери та світлодіодний спалах. Окрім того, на телефоні буде встановлена ​​спеціальна обробка Realme UI 1.0, можливо, на базі Android 10. Це нарівні зі специфікаціями та дизайном Realme RMX3063, які ми помітили кілька днів тому.

Це вся інформація про телефон Realme RMX3061 на даний момент. Як уже згадувалося, список FCC вказує, що Realme RMX3061 і RMX3063 є по суті одним і тим же пристроєм, але можуть відрізнятися за варіантом пам'яті.

На додаток до FCC, Realme RMX3063 був помічений на російській сертифікації ЄЕС разом із веб-сайтами сертифікації TKDN та Sertifikasi в Індонезії. Все це припускає, що запуск Realme RMX3063 / RMX3061 може бути не за горами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version