Home Новини сучасних технологій Realme випустить новий флагман на базі Snapdragon 875

Realme випустить новий флагман на базі Snapdragon 875

0
Realme випустить новий флагман на базі Snapdragon 875

Компанія Qualcomm 1 грудня цього року проведе технологічний саміт Qualcomm Snapdragon 2020 року, на якому очікується презентація нової флагманської однокристальної системи Snapdragon 875. Після анонса заходу Сюй Ци (Xu Qi), віце-президент Realme, заявив, що “Realme випустить новий флагман на базі Snapdragon 875”.

Джерело зазначає, що новий смартфон стане частиною вже анонсованої лінійки Realme 7. Він отримає також сучасний екран з високою частотою оновлення зображення, а також підтримку фірмової 125-ватної зарядки Realme.

Мадхав Шет (Madhav Sheth), генеральний директор Realme Mobiles і Realme Europe, недавно опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter зображення фірмового зарядного пристрою потужністю 125 Вт. Офіційні акаунти Realme Europe і Realme UK підтверджують, що новинка скоро надійде в продаж на території Європи.

Дане зарядний пристрій заряджає акумулятор ємністю 4000 мА • год від 0 до 33% за 3 хвилини. Також воно підтримує протоколи швидкої зарядки VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0 і SuperDart і може використовуватися для зарядки ноутбуків. Новий флагман Realme вийде в першому кварталі 2021 року.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version