Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11

Смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11

0
Смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11

Сьогодні надійшла інформація, що смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11. Дивно, враховуючи, що смартфони вийшли в реліз трохи більше чотирьох років тому. З тих пір у нас було чотири послідовні флагманські серії в серіях Mi 6, Mi 8, Mi 9 і Mi 10. Однак є люди, які все ще користуються своїми моделями Mi 5. Про отримання нового оновлення ОС від Xiaomi наразі не може бути й мови. Спочатку моделі завантажували Android 6.0 Marshmallow, але були оновлені до MIUI 10 на базі Android 8.0 Oreo як останнє основне оновлення.

Однак якщо ви є власником Mi 5 або Mi 5 Plus і хотіли б випробувати останню версію Android на своєму старому доброму Mi 5 або Mi 5 Plus, на допомогу прийшла Lineage OS. LineageOS 18.0 переніс Mi 5 на Android 11.

Сторінка підтримки для Mi 5 на розробниках XDA (через 1 , 2 ) стверджує, що навіть за умови сторонніх угод практично все працює. Крім того, LineageOS 18.0 підтримує всі конфігурації Mi 5. Спеціальна ПЗУ все одно перебуває у бета-фазі, і вам слід очікувати деяких помилок та збоїв.

З іншого боку, Mi 5s Plus ROM, який не є таким самим, як для Mi 5, перебуває у фазі тестування. Крім того, служба Wfd не працює з цією збіркою.

Якщо ви плануєте перейти на цей користувальницький ПЗУ, переконайтеся, що ви зберегли всі свої дані, перш ніж встановлювати будь-який з цих ПЗУ.

Рекомендуємо: Список Смартфонів Xiaomi, Samsung Та Asus, Які Отримали Android 11 Custom ROM.

Джерело: XDA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


NO COMMENTS

Exit mobile version