Home Новини сучасних технологій Realme запускає електричну зубну щітку N1 Sonic

Realme запускає електричну зубну щітку N1 Sonic

0
Realme запускає електричну зубну щітку N1 Sonic

Бренд Realme запускає електричну зубну щітку N1 Sonic. Запуск запланований на завтра, тобто 7 жовтня, але сьогодні уже відомо достатньо характеристик щітки. Новинка отримала номер моделі RMH2013. Щодо особливостей, то зубна щітка N1 Sonic працюватиме за допомогою високочастотного звукового двигуна із частотою обертання 20 000 об / хв. Рівень шуму роботи щітки становитиме 55 дБ. Акумулятор отримує ємність 800 мАг, чого, за словами виробника, повинно вистачити до 130 днів автономної роботи. Зарядка відбувається через порт USB-C, що розташований внизу.

Зубна щітка Realme N1 Sonic поставляється із 99,99% антибактеріальною щетиною DuPoint ™,  виготовленою з харчового матеріалу. Щодо режимів, то тут присутні три – щоденний режим, м'який режим для чутливих зубів та ретельний режим. Окрім цього, щітка повідомлятиме вас про необхідність переходу на іншу область очистки, а час чищення триватиме 2 хвилини. Вага щітки становить 60 грам.

Джерело

Рекомендуємо: Apple патентує нові кнопки для смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version